Dūmų daviklis su kamera veiks iki 2jų metų ( imitacija daviklio )

134,00 

Turime


NEMOKAMAS pristatymas į paštomatą
NEMOKAMAI atsiimkite Vilniuje
Užsakykite telefonu +370 (684) 11114 8-20 val.
Užsakyk DABAR ir pristatysime RYTOJ

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko.

Aprašymas

Techniniai parametrai:

  • Atminties kortelių palaikymas: mikro SD / SDHC iki 64GB (neįtrauktas)
  • Vaizdo įrašymas su garsu
  • Įrašymo raiška: pilnas HD 1920x1080px
  • Dūmų detektoriaus imitaciją
  • Veikia iki 2jų metų be pakrovimo ( budėjimo rėžimu)
  • Vaizdo formatas: AVI | max 25fps
  • Vaizdo raiška:  1920 x  1080 px
  • Žiūrėjimo kampas: 145 ° labai paltus kampas
  • Garsas: mikrofonas su triukšmo slopinimo funkcija
  • Prijungimo standartas: USB
  • Naktinis matymas 5 metrai
  • Stebėjimas internetu gyvai ( per mob. Aplikaciją)
  • Judėsio daviklis ( PIR)
  • Vaizdo įrašo pastovus įrašymas ( ant viršaus)
  • Vaizdo įrašo kodavimas : H264
  • Komplektacija: Wifi kamera ( imitacija), micro SD kortelių skaitytuvas, usb kabelis, maitinimo blokelis
  • Išmatavimai: 53x36x34cm
  • GARANTIJA 12 mėn

Panaudojimas: Savo ir nepilnamečių vaikų saugumui

Dūmų detektorius su judesio davikliu ir naktinio matymo funkcija

Dūmų detektorius – tai vienas tų įrenginių, kurį galime rasti kone kiekvienuose namuose. Tokie įrenginiai padeda laiku įspėti apie kilusį gaisrą ir leidžia išvengti didelės nelaimės. Turbūt nė vienas mūsų nenustebtų tokį įrenginį pamatęs svečiuose, biure ar tam tikroje įstaigoje, tad nieko keisto, kad slaptos kameros yra vis dažniau užmaskuojamos būtent tokiuose įrenginiuose. Dūmų detektorius-slapta kamera tikrai nekels jokio įtarimo, todėl galime būti užtikrinti, kad tokie įrenginiai atliks savo pagrindinę funkciją. Tikėtina, kad patalpose esantys žmonės elgsis taip, kaip jiems yra įprasta, taigi, bus galima laiku pastebėti tam tikrus pažeidimus ir nedelsiant užkirsti tam kelią.

Didelės pritaikymo galimybės

Dūmų detektorius su slaptos kameros funkcija gali būti pritaikomas labai įvairiose situacijose. Toks įrenginys gali apsaugoti namus nuo įsilaužėlių, užtikrina vaikų ar senyvo amžiaus žmonių saugumą, ir t.t. Jei įtariate, kad jūsų gyvenimo partneris jums yra neištikimas, slapta kamera gali padėti išsklaidyti abejones. Taip pat dūmų detektoriuje įrengta slapta kamera gali būti naudojama įvairiose darbo vietose, kuriose siekiama įsitikinti, kad visi darbuotojai elgiasi tinkamai. Laiku pastebėję tam tikrus pažeidimus galėsite nedelsdami imtis tam tikrų veiksmų, taigi, slapta kamera gali būti vienas geriausių sprendimų.

Ilgas kameros veikimo laikas

Dūmų detektoriuje užmaskuota kamera gali funkcionuoti metų metus. Jei nuspręsite pasirinkti budėjimo režimą, kamera gali veikti nuo vienerių iki dvejų metų, taigi, jums nereikės nuolat nuogąstauti, kad kamera paprasčiausiai gali išsikrauti. Judesio daviklio funkcija leis jums realiuoju laiku sužinoti, kad patalpoje šiuo metu kažkas vyksta: į programėlę gausite pranešimą, taigi, iš karto galėsite įsijungti vaizdo stebėjimą. Jei pastebėsite tam tikrus neteisėtus veiksmus, galėsite iškviesti policiją, ir nusikaltėliai netrukus bus sugauti. Vaizdo stebėjimo kameros neretai pasiteisina kur kas labiau nei signalizacija: kameros padeda užfiksuoti neteisėtus veiksmus, o signalizacija įprastai tik atbaido įsilaužėlius.

Įvairiems telefonams pritaikyta programėlė

Naudodami dūmų detektorių-slaptą kamerą galėsite prisijungti prie programėlės išmaniajame telefone, ir fiksuojamus vaizdus peržiūrėsite iš bet kurio pasaulio kampelio. Mobili aplikacija yra pritaikyta ir tiems išmaniesiems įrenginiams, kurie naudoja „Android“ programinę įrangą, ir „Apple“ gamintojo išmaniesiems telefonams.

Aukšta vaizdo kokybė

Dūmų detektoriuje užmaskuota slapta kamera džiugina itin kokybišku vaizdu, todėl jums tikrai neteks nuogąstauti, kad matomo vaizdo paprasčiausiai nepavyks suprasti. Nors užmaskuota slapta kamera yra sąlyginai nedidelė, tačiau galite būti visiškai ramūs, kad matomas vaizdas bus visiškai aiškus ir padės išsiaiškinti tam tikras jums rūpimas detales. Prisijungę prie programėlės galėsite stebėti, kas patalpose vyksta realiuoju laiku, taigi, galite būti užtikrinti, kad nepraleisite nieko svarbaus. Į tam tikrus įvykius tenka žaibiškai reaguoti, todėl ši slapta kamera padės jums laiku užfiksuoti įvairius veiksmus.

Naktinio matymo funkcija

Naudodami šį slapto filmavimo įrenginį fiksuojamus vaizdus galėsite stebėti ne tik šviesiuoju paros metu: dūmų detektorius su slapta kamera turi naktinio matymo funkciją, kuri vaizdą gali fiksuoti net penkių metrų atstumu. Galite nesibaiminti, kad tamsus paros metas gali neleisti užfiksuoti kažko svarbaus, taigi, tokia kamera neabejotinai bus vienas geriausių pasirinkimų.

Palanki įrenginio kaina

Nors neretai manoma, kad buitiniuose įrenginiuose užmaskuotų slaptų kamerų kainos gali būti pernelyg aukštos, tačiau įsitikinsite, kad taip nėra. Šiandien tokia įranga parduodama tikrai patraukliomis kainomis, tad tuomet, jei norite sustiprinti savo namų ar šeimos narių saugumą, tokia slapta kamera tikrai pateisins jūsų lūkesčius.