Tacka blokująca komunikację w celu ochrony przed podsłuchem i śledzeniem

25,00 


BEZPŁATNY dostawa do urzędu pocztowego
BEZPŁATNY odbiór w Wilnie
Zamów przez telefon +370 (684) 11114 8:00-8:00.
Zarezerwuj teraz i zostanie zaprezentowany w godzinach porannych

Uwaga! Czasy dostawy są przybliżone, ponieważ mogą ulec zmianie w zależności od czasu rzeczywistego złożenia zamówienia i płatności.

Opis

Parametry techniczne:

  • Išmatavimai: 19,5x10x0,5cm
  • Ryšius blokuoja : GSM, GPS , Wi FI, BLUETOOTH, VHF, UHF , 3G, 4G, 5G, KEYLESS GO
  • Medžiaga: Dirptine oda
  • Tinka: Mobiliems telefonams, automobiliniams raktams
  • Grantija 6 mėn

Ryšius blokuojantis mobiliųjų telefonų dėklas – apsauga nuo pasiklausymo ir vietos nustatymo

Asmeninė erdvė yra svarbi kiekvienam žmogui, tad tuomet, jei į ją imama brautis, niekuomet nebūna malonu. Jei baiminatės, kad jūsų pokalbių gali būti klausomasi, paprasčiausiai galite pasinaudoti specialiu įrenginiu, kuris gali padėti išspręsti šią situaciją. Ką jums reikia daryti? Paprasčiausiai pasirinkite ryšius blokuojantį mobiliojo telefono dėklą, ir galėsite būti visiškai ramūs, kad jūsų pokalbiai taps privatesni – jums nebereikės išjungti telefono ar mobilųjį įrenginį palikti nuošalyje.

Dėklas skirtas įvairių modelių telefonams

Ryšius blokuojančio telefono dėklo dydis yra tinkamas daugumai didesnių mobiliųjų telefonų. Nors kartais yra baiminamasi, kad ryšius blokuojantis prietaisas gali pakenkti mobiliajam telefonui, tačiau dėl to nuogąstauti tikrai nereikėtų: dėklas neskleidžia jokių kenksmingų spindulių (tik nepraleidžia elektromagnetinių bangų). Dėklas turi dvi kišenėles: kai įrenginį įdėsite į vieną skyrelį, telefonas veiks kaip įprastai, o tuomet, jei norėsite, kad ryšiai būtų blokuojami, galėsite pasirinkti kitą skyrelį. Palanku ir tai, kad tuomet, kai telefonas veikia įprastai, jūs esate apsaugomi nuo žalingos elektromagnetinės spinduliuotės.

Užtikrinamas dar didesnis patogumas

Jei norima išvengti pokalbių klausymosi, įprasta išjungti telefoną ir išimti bateriją, tačiau naudojant ryšius blokuojantį dėklą tuo rūpintis nebereikės: viskas, ką jums reikės padaryti, – tai tiesiog įdėti mobilųjį įrenginį į šį dėklą. Tai gali užtikrinti kur kas didesnį saugumą, nes šiuolaikinės telefonų sekimo programėlės leidžia nustatyti šių įrenginių vietą net ir tada, kai įrenginys yra išjungtas. Maža to, kai kurių naujesnių telefonų baterijos jau yra neišimamos, todėl užtikrinti privatumą tampa sudėtinga. Jei telefonas yra išjungiamas ir išimama jo baterija, tokiu atveju prireikia nemažai laiko, kol telefonas vėl įjungiamas ir pradeda gaudyti ryšį (būtent todėl kartais yra praleidžiami svarbūs skambučiai). Naudojantis ryšius blokuojančiu telefono dėklu viskas tampa gerokai paprasčiau: išėmę mobilųjį įrenginį galėsite iš karto skambinti ar atsiliepti į skambučius.

Įvairių ryšių blokavimas

Telefono dėklas su ryšių blokavimo funkcija yra universalus – jis nepraleidžia jokios elektromagnetinės spinduliuotės (Bluetooth, Wi-Fi, GSM, 3G, 4G, UHF, VHF) ir statinio elektros krūvio. Būtent todėl ryšius blokuojantis dėklas gali būti naudojamas ne vien tik mobiliesiems įrenginiams, bet taip pat ir įvairiems kitiems daiktams: automobilio signalizacijos pulteliui, banko kortelei, ID kortelei su mikroschema, ir t.t. Šis dėklas padeda išvengti konfidencialios informacijos nuskaitymo bei apsaugo mikroschemas nuo galimų statinio krūvio pažeidimų.

Svarbiausia – jūsų saugumas

Šiandien, kuomet  technologijos neretai yra pasitelkiamos įvairiems nusikalstamiems veiksmams, ypatingai svarbu pasirūpinti savo saugumu. Laimei, tą padaryti nėra taip sudėtinga, nes pasirinkus ryšius blokuojantį dėklą prarandama bet kokia galimybė nustatyti telefono buvimo vietą, pasiklausyti, kas vyksta aplinkoje, gauti telefone esančius duomenis, ir t.t. Dėklas su ryšio blokavimo funkcija blokuoja bet kokių protokolą naudojančių elektromagnetinių bangų perdavimą, todėl šnipinėjimo programos nebegalės jums pakenkti. Nors savo saugumui tikrai ne kiekvienas asmuo skiria pakankamai dėmesio, tačiau tikrai be reikalo: dabar užtikrinti didesnį privatumą yra tikrai labai paprasta.

Užkirskite kelią nelegaliai veiklai

Niekam ne paslaptis, kad šnipinėjimas nėra leistina veikla, tačiau to išvengti pavyksta tikrai ne visada. Neleiskite, kad tam tikri suinteresuoti asmenys jums pakenktų: konfidencialių pokalbių metu įdėkite mobilųjį įrenginį į ryšius blokuojantį prietaisą, ir tai jums padės išvengti galimo informacijos nutekinimo. Jei baiminatės, kad esate sekami, taip pat galite naudoti šį ryšius blokuojantį dėklą – tokiu atveju šnipinėtojams nebus jokių galimybių gauti juos dominančią informaciją apie jūsų buvimo vietą.