Ostrze nasłuchowe z nadajnikiem radiowym do 500 metrów

122,00 


BEZPŁATNY dostawa do urzędu pocztowego
BEZPŁATNY odbiór w Wilnie
Zamów przez telefon +370 (684) 11114 8:00-8:00.
Zarezerwuj teraz i zostanie zaprezentowany w godzinach porannych

Uwaga! Czasy dostawy są przybliżone, ponieważ mogą ulec zmianie w zależności od czasu rzeczywistego złożenia zamówienia i płatności.

Opis

Parametry techniczne:

  • Baterija: vidinė; ličio jonų
  • Baterijos darbo trukmė: iki 6 valandų
  • Išėjimo jungtis: 3.5 mm (skirta pasiklausyti ar garsui įrašyti)
  • Matmenys: siųstuvas (58 mm x 34 mm x 19 mm); imtuvas (105 mm x 54 mm x 19 mm)
  • GWARANCJA 12 miesięcy

Panaudojimas: Savo, vaikų saugumui.

UHF pasiklausymo įranga. Pasiklausymo įrenginys skirtas aplinkos pasiklausymui, pokalbių  įrašymui naudojant diktofoną ( komplekte diktofono nėra) . Įrenginys kokybiškai perduoda  300-1500 metrų atstumu nuo jo girdimus pokalbius ar kitus garsus. Pasiklausymo įrenginio korpuse yra 3,5 mm jungtis.

Funkcijos

Pasiklausymo įrenginys signalus perduoda nuo 300-1500 m atstumu Yra parinktis reguliuoti garsą

Techninė informacija

  • Baterija: vidinė; ličio jonų
  • Baterijos darbo trukmė: iki 6 valandų
  • Išėjimo jungtis: 3.5 mm (skirta pasiklausyti ar garsui įrašyti)
  • Matmenys: siųstuvas (58 mm x 34 mm x 19 mm); imtuvas (105 mm x 54 mm x 19 mm)

Komplekto sudėtis

  • Siųstuvas ir imtuvas
  • Įkroviklis
  • Ausinės
  • Vartotojo instrukcija

Profesionalus pasiklausymo įrenginys radio dažniu pasiklausymo įranga

Profesionali pasiklausymo įranga – tai  įrenginys, padedantis pasiklausyti  pokalbių, o prireikus suteikia galimybę juos įrašyti naudojant diktofoną. Situacijų, kada gali praversti tą padaryti, yra tikrai daug, tad tuomet, jei jums kyla dvejonių dėl mažamečių vaikų, toks sprendimas tikrai gali būti vienas geriausių.

Palanku yra tai, kad ši pasiklausymo įranga transliuoja kokybiškai girdimą garsą 500-1500 metrų atstumu. Prireikus turėsite galimybę reguliuoti garsą, tad galite būti užtikrinti, kad pokalbius ar kitus garsus girdėsite tikrai labai aiškiai.

Šį įrenginį sudaro siųstuvas ir imtuvas. Abiejų įrenginių matmenys yra labai nedideli – siųstuvas yra 58 mm x 34 mm x 19 mm, o imtuvas – 105 mm x 54 mm x 19 mm.  Pasiklausymo įrenginio korpuse yra 3,5 mm jungtis, kuri gali būti naudojama kaip lizdas ausinėms ar prijungti diktofoną garso įrašymui (diktofono komplekte nėra).

Įrenginys turi vidinę ličio jonų bateriją, kurios budėjimo trukmė gali siekti net 6 valandas. Per šį laiką galima surinkti tikrai nemažai naudingos informacijos, tad tuomet, jei siekiate gauti tam tikros slaptos informacijos, radijo dažniu veikianti įranga gali iš tiesų puikiai pasiteisinti.

Naudotis radijo dažniu veikiančiu pasiklausymo įrenginiu yra labai paprasta – tereikia sureguliuoti tam tikras numatytas radijo bangas, ir netrukus galėsite klausytis, kas vyksta tam tikru atstumu nuo radijo siųstuvo.  Galite būti užtikrinti, kad  perduodamas garsas bus tikrai aiškus ir kokybiškas, o tuomet, jei garsai bus pernelyg tylūs, paprasčiausiai galėsite pasinaudoti pagarsinimo funkcija, ir klausytis galėsite be jokių nepatogumų.

Radijo dažniu veikiančios pprekės komplektaciją sudaro siųstuvas ir imtuvas, įkroviklis, ausinės bei naudojimosi instrukcija. Tuo atveju, jei norėsite ne tik pasiklausyti pokalbių, bet taip pat ir juos įrašyti, tokiu atveju rekomenduojama įsigyti ne tik šį įrenginį, bet taip pat ir diktofoną, kuris gali praversti tikrai dažnose situacijose. Išsklaidykite savo abejones ir pasinaudokite galimybe išbandyti radijo dažniu veikiančią įranga – ji jums tikrai padės gauti jus dominančią informaciją.