Emulacja ołówka z kamerą zapewniająca wysoką jakość zdjęć

69,00 


BEZPŁATNY dostawa do urzędu pocztowego
BEZPŁATNY odbiór w Wilnie
Zamów przez telefon +370 (684) 11114 8:00-8:00.
Zarezerwuj teraz i zostanie zaprezentowany w godzinach porannych

Uwaga! Czasy dostawy są przybliżone, ponieważ mogą ulec zmianie w zależności od czasu rzeczywistego złożenia zamówienia i płatności.

Opis

Techniniai parametrai:

  • Vaizdas irašomas su garsu
  • Vidinė atmintis 8gb ( Jūms nereikės pirktis atskirai micro sd  kortelę)
  • Baterijos veikimo laikas iki 70min.
  • Vaizdo raiška: Full-HD 1920 x 1080PX
  • Vaizdo formatas: AVI, 30 kadrų / s
  • Integruota baterija: 200mAh (įkraunama)
  • Vaizdo įrašymo laikas: apie 150 min
  • Garso įrašymo laikas: apie 150min
  • Įkrovimas: USB jungtis arba 5V įkroviklis
  • Stebėjimo kampas: 65 °
  • Nuotraukų rezoliucija: HD 1280 x 720PX
  • Svoris ir matmenys: 25g 93x25x17 mm
  • Kolor: czarny
  • GARANTIJA

Sposób użycia: Dla własnego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa nieletnich dzieci.

Markeris su užmaskuota kamera ir diktofonu ( markerio imitacija )

Šiandien prekyboje galime rasti daugybę įvairių įrenginių, kurie padeda dar paprasčiau fiksuoti vaizdus ar garso įrašus. Kai norite, kad filmavimo ar pokalbių įrašymo procesas būtų kiek įmanoma paprastesnis ir sklandesnis, galite išbandyti markerį su integruota slapta kamera ir diktofonu: šis prietaisas savo išvaizda visiškai nesiskirs nuo įprasto žymeklio, todėl jūs galėsite nepastebimai surinkti įkalčius.

Aukštos kokybės vaizdas

Fiksuojant vaizdo ar garso įrašus vienu svarbiausiu kriterijumi tampa aukšta įrašų kokybė, tad galite būti užtikrinti, kad markeris su slapta kamera ir diktofonu jūsų tikrai nenuvils. Visus užfiksuotus įrašus galėsite perkelti į kompiuterį, ir visa atkuriama informacija bus tikrai aiški ir lengvai suprantama. Nors neretai baiminamasi, kad įvairūs slapti prietaisai negali kokybiškai fiksuoti vaizdų ar garsų, tačiau įsitikinsite patys, kad toks manymas nėra pagrįstas.

Plačios pritaikymo galimybės

Markerį su slapta kamera ir diktofonu galėsite naudoti visur, kur tik gali prireikti fiksuoti tam tikrą slaptą informaciją. Kartais tam tikrose situacijose susimąstoma, kad būtų gerai užfiksuoti pokalbius ar tam tikrus vaizdus, tačiau telefonu tą padaryti gali būti gana sudėtinga. Markeris su integruota kamera ir diktofonu tikrai gali puikiai pasiteisinti.

Kur laikyti šį slaptą įrenginį?

Markerį su užmaskuota kamera ir diktofonu galite laikyti tiesiog marškinių kišenėje, ant stalo, tarp kitų rašiklių, ir t.t. Pavyzdžiui, jei norite filmuoti visą patalpą , paprasčiausiai galite padėti markerį tarp kitų rašiklių, ir tai jums leis fiksuoti vaizdinius ar garsinius įrašus. Markeris yra vienas tų daiktų, kuris gali būti pritaikomas gamyklose,  sandėliuose, biuruose, mokyklose, universitetuose, ir t.t.

Paprastesnis patalpos filmavimas

Jei tiesiog išsitrauktumėte telefoną ar kitą išmanųjį įrenginį, patalpoje ar lauke esantiems žmonėms gali kilti įtarimas, kad jie yra filmuojami, todėl  to galima išvengti. Jei įrašai bus fiksuojami slaptai, natūralu, kad žmonės elgsis taip, kaip yra įpratę, todėl tai padės kur kas greičiau ir paprasčiau surinkti reikalingus įkalčius. Slaptų kamerų naudojimas neretai praverčia ir tais atvejais, kada yra renkama informacija teismo byloms: deja, gana dažnais atvejais nepakanka vien tik žinoti, kad kažkas elgiasi netinkamai, – tam visada reikia tam tikrų įrodymų.

Funkcijos įjungiamos vos per akimirką

Markeriu su slapta kamera ir diktofonu yra labai paprasta naudotis: įjungti pageidaujamą funkciją galima vos vieno mygtuko paspaudimu, ir netrukus bus galima pradėti garso ar vaizdo įrašymą. Kai manysite, kad  jau pavyko užfiksuoti pakankamai informacijos, įrenginį galėsite išjungti paspaudę vos vieną mygtuką. Naudotis slaptos kameros ar diktofono funkcijomis bus iš tiesų paprasta, todėl prireikus galėsite akimirksniu aktyvuoti pageidaujamą funkciją.

Patogu nešiotis

Markeris su slapta kamera ir diktofonu yra vienas tų įrenginių, kurį itin patogu nešiotis. Pavyzdžiui, jei žymeklį užsikišite už marškinių kišenės, galėsite būti užtikrinti, kad jo nepamesite ar nepaliksite šalia kitų žymeklių. Jei tam tikroje situacijoje prireiks įrašyti garsą ar vaizdus, galėsite tiesiog aktyvuoti pageidaujamą funkciją, ir netrukus turėsite nenuginčijamų įrodymų apie tam tikrą neteisėtą veiklą.